הפכו לשפים פרטיים – שאלות נפוצות

מה ההבדל בין שף אישי לשף פרטי?

שף פרטי מועסק על ידי אדם אחד או משפחה במשרה מלאה, ולעתים קרובות מתגורר איתה ומכין עד שלוש ארוחות ביום. שף אישי משרת מספר לקוחות, לרוב אחד ליום, ומספק מספר ארוחות המותאמות בהתאמה אישית לבקשות ולדרישות הספציפיות של הלקוחות. ארוחות אלה נארזות ומאוחסנות, כך שהלקוח יוכל ליהנות מהן בשעות הפנאי שלו בעתיד.

 

מהן ציפיות השכר של שפים אישיים ופרטיים?

תלוי באזור שבו אתם גרים, השפים האישיים שלנו מדווחים בדרך כלל על הכנסה של בין 200 ל-500 דולר ליום.

 

אני רוצה לפתוח עסק משלי עכשיו! כמה זמן אורכת השקת חברת שף אישי מצליחה?

החלק הקשה בהקמת חברה כלשהי הוא הטיפול בצד העסקי. אנו מעניקים לכם את כל החומרים הדרושים כדי להתחיל מייד: תוכניות אימונים, תבניות עסקיות ועיצוב אתרים שהוא חשוב כל כך. בנוסף, אנו תומכים בכם לאורך הדרך בפורומים ועם צוות המחויב להצלחה שלכם.

 

איך אני משווק את החברה שלי?

אנו מספקים את כל הכלים השיווקיים הדרושים לכם כדי להתבלט מהמתחרים, כולל תובנה שאין דומה לה באופטימיזציה למנועי חיפוש.

 

איך למצוא המלצות לשף פרטי עד הבית?

יש לערוך השוואה חכמה. אנו בטוחים שתבחרו בנו לאחר שתבצעו סקר שוק.

 

מי שוכר שפים אישיים?

תמהיל הלקוחות הטיפוסי כולל זוגות עם הכנסות עם ילדים או בלעדיהם, אנשים ממוקדי בקריירה, אנשים עם צרכים תזונתיים או בריאותיים מיוחדים, קשישים ואנשים שנהנים מאוכל משובח.

 

כמה שפים אישיים יש שם בחוץ?

המספר הנוכחי של השפים האישיים מוערך בכ-10,000 איש שמשרתים 92,000 לקוחות. משקפי התעשייה צופים כי המספר יוכפל בחמש השנים הקרובות.

 

מה עושים שפים אישיים?

שפים אישיים מעצבים ומכינים תפריטים עבור לקוחות. הם מתכננים, רוכשים ומכינים ארוחות (בדרך כלל פעם בשבוע) או בבית הלקוח או במטבח מקצועי שכור. הארוחות נארזות ומאוחסנות במקרר של הלקוחות או במקפיא עם תוויות הוראות לחימום.

 

איך אני מתמחר את הארוחות שלי?

תוכניות ההדרכה וימי העיון שלנו ידריכו אתכם כאן. התמחור לארוחה כולל מרכיבים, שוק, עבודה ועיצוב תפריטים.