סלסה שעועית שחורה ותירס

סלסה שעועית שחורה של אבוקדו. מושלם כמנה ראשונה או כחטיף! מגישים עם שעועית שחורה, תירס ועגבנייה. הגישו במסיבה הבאה שלכם או התכנסות!

 

מחפשים מנה ראשונה או קלילה מהירה וקלה? אני מכסה אותך. לוקח פחות מ 10 דקות סלסה של תירס אבוקדו ושעועית שחורה ודורש רק מעט מרכיבים!

 

סלסה זו טרייה ובריאה עם תערובת של אבוקדו, עגבניות, שעועית שחורה, פלפל אדום ותירס. הוא לבוש במיץ ליים סחוט טרי ושמן זית כתית מעולה. זו התוספה המושלמת להביא למפגשים, מנגלים או מסיבות!

 

אני מוסיפה גם ג'לאפינו ובצל אדום למעט תבלין. ברגע שמוסיפים את כל המרכיבים שלי, אני זורק הכל יחד לקערה אחת גדולה. אני מוצא שככל שהסלסה הזו יושבת במקרר היא טעימה יותר! זה עוזר לטעמים להתפתח. אני אוהב לתת לו לשבת לפחות 30 דקות או לילה! אני אוהבת לעשות את זה יום קודם. רק חכה להוסיף את האבוקדו עד שתתכונן להגיש את הסלסה. הנה מה שתצטרך:

 

רכיבים

עגבניות שרי

שעועית שחורה

אבוקדו

כוסברה

בצל אדום

פלפל אדום

תירס (אני משתמש בקפוא מחוץ לעונה אבל תירס טרי מדהים בזה! רק דאג להפשיר ולנקז תירס אם אני משתמש בהקפאה.)

חלפניו

מיץ ליים

שמן זית

 

איך להכין סלסה שעועית שחורה ותירס

להכנת סלסה שעועית שחורה זה פשוט להוסיף את כל המרכיבים לקערה בינונית למעט האבוקדו. לזרוק ולערבב. מכסים ומניחים במקרר לפחות 30 דקות או רצוי למשך הלילה. כשמוכנים להגשה מוסיפים אבוקדו קוביה וזורקים בעדינות ומקפידים לא למעוך את האבוקדו. הגישו מייד ותיהנו!

 

מה להגיש עם סלסה תירס של שעועית שחורה של אבוקדו

אני אוהבת להגיש את הסלסה הזו בתור מנה ראשונה או כחטיף עם שבבי הטורטיה הביתיים שלי. זה גם נהדר כטופ טאקו, בוריטוס או סלטים. הדרך המועדפת עלי להגיש זאת היא עם עוף בגריל או סלמון! תהנה!

 

רכיבים מדוייקים

1/2 כוס עגבניות שרי מרובעות

1/4 כוס בצל סגול טחון

1 פלפל אדום אדום חתוך לקוביות

2 כפות כוסברה קצוצה

1/2 כוס תירס קפוא מופשר

1/2 כוס שעועית שחורה משומר מנוקזת ושטיפה

1/2 כפית ג'לפנו טחון

1 כף מיץ ליים טרי

1 כף שמן זית כתית נוספת

1/8 כפית מלח

1/4 כפית פלפל

1 קוביות אבוקדו בינוני 

 

ניתן להזמין שפים פרטיים לאירועים.